digital nomad bestemmingen Europa

Leesfanaat

Ik ben Elsemieke, het gezicht achter Wherelse. Al mijn hele leven doe ik niets liever dan lezen en schrijven. Gaf je mij als kind een boek, dan was ik uren zoet. En dat is eigenlijk nog steeds zo. Op het moment dat ik dit schrijf woon ik tijdelijk in Spanje, wat mij de luxe geeft om bijna iedere dag op het strand te lezen.

Studienerd

Al op jonge leeftijd werd ik gegrepen door de magische kracht van het woord. Leesvoer heb ik dan ook áltijd onder mijn neus, waar dan ook ter wereld. Met een diploma Journalistiek op zak hoopte ik van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. En dat is inmiddels meer dan gelukt.

Van droombaan naar vrijheid

Zo’n twee jaar lang bestierde ik als hoofdredacteur van online meiden magazine Girlscene.nl de mediawereld. Droombaan (!), maar ik realiseerde me al snel dat ik mijn eigen koers wil varen. Vrijheid, onafhankelijkheid en geluk zijn voor mij de drie grootste waardes in het leven. Daarom zette ik mijn vaste vertrouwde baan aan de kant om fulltime te gaan ondernemen. Als locatie-onafhankelijk ondernemer leef ik inmiddels mijn eigen droom, maar dat is niet altijd zo geweest. Lang hield ik mij bezig met de verwachtingspatronen van anderen. Een halfjaar geleden kwam de ommekeer en besloot ik voor mijn eigen geluk te kiezen. Hier lees je het hele verhaal over deze switch.

Ik dol op persoonlijke ontwikkeling en mindset, dus ik neem je op mijn blog graag mee in mijn leerproces en fouten, zodat jij ze niet meer hoeft te maken. Want ik ben en blijf een verhalenmaker in hart en nieren.