Ik schrijf de teksten die je uitstelt, waar je geen tijd voor hebt of nog over twijfelt

Knalt je hoofd uit elkaar van de ideeën, maar heb je geen idee hoe je ze op papier krijgt? Blijft die cursor je knipperend aanstaren? Met mijn manier van schrijven zorg ik dat je klanten zich verbonden voelen met jouw merk.

Tekstschrijver gezocht? Ik help je graag!

De aandacht van de lezer verslapt razendsnel, dus samen gaan we aan de slag zodat jouw teksten mensen raken en men niet meer om jou heen kan.

tekstschrijver gezocht?
Foto: Myrthe Polman

Tekstschrijver gezocht? Wat kost dat?

Ik werk vanaf 79 euro per uur (exclusief btw). Het hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf wat voor teksten je nodig hebt. Verwacht je bijvoorbeeld vaker teksten bij mij af te nemen, dan is staffelkorting zeker mogelijk. Als we de opdracht bespreken maak ik een inschatting van de tijd die het mij kost en maak ik een offerte met een indicatieprijs.

Zin om samen te knallen? Neem hier vrijblijvend contact met me op. Of stuur me een DM op Instagram. Hopelijk tot snel!