Hallo ambitieuze ondernemer!

Als virtual assistant help ik ondernemers op te vallen binnen hun branche. Doordat ik je werk uit handen neem, komt er tijd vrij om jouw online business verder uit te bouwen.

Het is niet de bedoeling dat jouw creativiteit als ondernemer wegvloeit in de randzaken van je onderneming. Je kunt je tijd veel beter benutten. Met nieuwe klanten binnenhalen of je expertise vergroten, bijvoorbeeld.

virtual assistant gezocht

Waar kan een virtual assistant je mee helpen?

Wil jij meer overzicht in je bedrijf? Zijn er werkzaamheden die op de stapel blijven liggen, maar toch mentale aandacht vergen? Dan hebben we een match! Hiermee kan ik je helpen:

1. Blogs schrijven (SEO-proof)

Een contentstrategie is niet compleet zonder ijzersterke webteksten. Met artikelen binnen jouw niche vergroot je jouw online zichtbaarheid. Ik schrijf de teksten die je uitstelt, geen tijd voor hebt of nog over twijfelt. Vanwege mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver kan je bij mij terecht voor foutloze teksten die van je beeldscherm knallen. SEO-proof uiteraard.

2. Teksten redigeren en inplannen

Heb je inspiratie om zelf content te schrijven, maar blijft je taalkennis achter? Of misschien schrijf je een e-book en heb je een kritisch oog nodig. Match alert! Ik haal alle taalfoutjes eruit, zorg ervoor dat de zinnen goed lopen zijn en zet indien nodig de blogs ook klaar op je website.

virtual assistant gezocht

3. Posten en inplannen van je social media

De online wereld verandert continu. Als ambitieuze ondernemer kan je hierin niet achterblijven. Daar ben ik me ook op mijn eigen Instagram-pagina maar al te goed van bewust. Het is begrijpelijk dat de nodige online activiteiten op je social media veel aandacht van je vergen, die je beter elders in je bedrijf kan steken. Samen met jou zorg ik ervoor dat niemand meer om jouw content op Instagram heen komt en bedenken we een ijzersterke strategie.

4. Klantenservice

Je online bedrijf valt en staat met bereikbaarheid. Krijg je regelmatig mailtjes binnen van (potentiële) klanten of stroomt jouw DM over van de verzoekjes? Draag dit contact dan aan mij over, zodat jij je kunt richten op de dingen waar je écht goed in bent. Zorg ik ondertussen dat de vragen van je klanten zijn beantwoord.

5. Agendabeheer

Regelmatig ga ik mijn weekend in met inbox zero. Klinkt als een droom, toch? Ik help je graag om dat ook voor elkaar te krijgen! Al met een paar uurtjes per week help ik jou richting een professioneel georganiseerde agenda. Ook neem ik met plezier je mailbox van je over.

virtual assistant gezocht
Virtual assistant gezocht voor agendabeheer? Blogs? Ik help graag!

Virtual assistant gezocht? Laten we sparren!

Graag denk ik met je mee in de uitvoering om jouw online succes te vergroten, hoe klein je vraag ook is. Ik ben méér dan een paar uitvoerende handen. Het leven van een ondernemer is elke dag weer anders, dus het kan zijn dat je de ene maand meer hulp nodig hebt dan de ander. Daarom kan je bij mij iedere maand weer opnieuw een aantal uren afspreken.

Geïnspireerd geraakt door de werkzaamheden die je aan mij kunt overlaten? Neem contact met mij op en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hopelijk tot snel!